Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 15157675557

WhatsApp : +8613073876593

Zhejiang Shengde Electromechanical Technology Co., Ltd.

Ποιότητα πρώτα, υπηρεσία καλύτερη

  • Zhejiang Shengde Electromechanical Technology Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις >1000000 Ιδρύθηκε Έτος
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η ηλεκτρομηχανική Co. τεχνολογίας Shengde Zhejiang, ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και πώληση του υψηλού καθαρίζοντας εξοπλισμού. Κύρια προϊόν της επιχείρησης είναι οικογένεια, εμπορικό, βιομηχανικό ηλεκτρικό υψηλό πλυντήριο, βυσματωτό υψηλό πλυντήριο, πλυντήριο μπαταριών λίθιου, πυροβόλο όπλο υψηλού νερού και σχετικά εξαρτήματα. Το πλυντήριο χρησιμοποιείται ευρέως στα οχήματα, το έδαφος, τον τοίχο, την υγιεινή, τα ξενοδοχεία, τα αγροκτήματα, την επεξεργασία τροφίμων, τα σκάφη αεροσκαφών και άλλες πτυχές της πλύσης. Όλες οι σειρές προϊόντων έχουν περάσει την ΕΚ CE/EMC, ETL των Ηνωμένων Πολιτειών, GS της Γερμανίας και άλλες πιστοποιήσεις, εξαγόμενα σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που καλύπτει όλες τις επαρχίες και πόλη στην Κίνα.

Η επιχείρηση έχει δοκιμάσει το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, από το σχέδιο προϊόντων, η ανάπτυξη στην παραγωγή προϊόντων έχει φθάσει στο εσωτερικό προηγμένο επίπεδο, η επιχείρηση χρησιμοποιεί τώρα τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης, εκτός από μια σειρά αυτοματοποιημένου εργαστηρίου εξοπλισμού δοκιμής, και εξοπλισμένος με το ανώτερο εργαστηριακό προσωπικό. Η επιχείρηση δίνει την προσοχή στον ποιοτικό έλεγχο και τη δοκιμή, αυστηρά σύμφωνα με το διεθνές ποιοτικό σύστημα, μέσω μιας σειράς βημάτων όπως η μεταφερμένη επιθεώρηση, της αυτοεπιθεώρησης εργαζομένων, επιθεώρηση δειγματοληψίας, επιθεώρηση, επιθεώρηση ολοκληρωμένων προϊόντων, επιθεώρηση παράδοσης για να επιτύχει το σκοπό του ποιοτικού ελέγχου, έτσι ώστε οι σειρές προϊόντων μας έχουν μια πραγματική αίσθηση της «υψηλής απόδοσης δαπανών», «υψηλή ασφάλεια», «υψηλή διάρκεια» του «υψηλού» απόλυτου πλεονεκτήματος τρία. Καλά - λαμβανόμενος από την πλειοψηφία των χρηστών.

Η επιχείρηση έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς μηχανικούς, τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς και τις επαγγελματικές πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων στη βιομηχανία, προώθησε το συνολικό τρόπο ποιοτικής διαχείρισης είναι το πηδάλιο της ανάπτυξης Botuo, η έξοχη τεχνολογία είναι το πανί της ανάπτυξης Botuo, συναντά την ακμάζουσα ανάπτυξη της επιστήμης και η εποχή τεχνολογίας, Botuo θα είναι σε θέση να πλεύσει, να τολμήσει να οδηγήσει!

Η επιχείρηση εμμένει πάντα στη «πελάτης πρώτα, ακεραιότητα-βασισμένης στο» επιχειρησιακή φιλοσοφία, παρά τη νέα ιστορική περίοδο ανάπτυξης, την επιχείρηση χρησιμοποιώντας την ώριμες επιστήμη και την τεχνολογία καθαρισμού και ο εύκαμπτος τρόπος λειτουργίας, θα είναι ώστε να παρασχεθούν οι χρήστες τις καταλληλότερες και αποτελεσματικότερες καθαρίζοντας υπηρεσίες, να ενισχυθούν οι πελάτες για να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής, να βελτιωθεί η ποιότητα του περιβάλλοντος διαβίωσης και να προσπαθήσει.

Ιστορία

Η καθορισμένη έρευνα και η ανάπτυξη μηχανών καθαρισμού επιχείρησης, παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσία στο ένα, με την ισχυρή επαγγελματική τεχνική ομάδα δύναμης, έξοχη διαδικασία παραγωγής, άριστο σύστημα ποιότητας των προϊόντων καλού και αποδοτικού μεταπωλήσεων υπηρεσιών, για να παρέχουν στους χρήστες μια μεγάλη έκταση των λύσεων μηχανών καθαρισμού.

Η επιχείρηση έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς μηχανικούς, τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς και τις επαγγελματικές πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων στη βιομηχανία, προώθησε το συνολικό τρόπο ποιοτικής διαχείρισης είναι το πηδάλιο της ανάπτυξης Botuo, η έξοχη τεχνολογία είναι το πανί της ανάπτυξης Botuo, συναντά την ακμάζουσα ανάπτυξη της επιστήμης και η εποχή τεχνολογίας, Botuo θα είναι σε θέση να πλεύσει, να τολμήσει να οδηγήσει!

Zhejiang Shengde ηλεκτρομηχανικό και εσείς για να δημιουργήσει χέρι-χέρι το μέλλον

Υπηρεσία

Η εργασία με την καρδιά σας, υπηρεσία με τα συναισθήματά σας, προϊόν είναι το ίδρυμα, η υπηρεσία είναι η ψυχή,

Πηγαίνετε μακριά, όχι λόγω της ταχύτητας, αλλά στην αναζήτηση της ποιότητας στο δρόμο, δεν σταμάτησε ποτέ.

Συζήτηση για την τιμή, δεν μπορούμε να σας καταστήσουμε ικανοποιώ?ς, συζήτηση για την ποιότητα, είμαστε η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων της βιομηχανίας, συζήτηση για τις λεπτομέρειες, έχουμε κάνει άψογη, συζήτηση για την υπηρεσία, χρησιμοποιούμε το υπόλοιπο των ζωών μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα πρότυπα υπηρεσιών μας δεν συμβιβάζονται ποτέ από τη συμπεριφορά των φιλοξενουμένων μας. Με την εξυπηρέτηση με την καρδιά μας, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε περισσότερες προκλήσεις και να κερδίσουμε ένα ικανοποιημένο χαμόγελο από τους φιλοξενουμένους μας.

 

Η ομάδα μας

Είμαστε πολύ συνεκτική ομάδα, ποιοτική γραμμή παραγωγής, τέλεια ομάδα πωλήσεων, απασχολούμαστε μέρα και νύχτα στο συγγενή, προσεκτικά υπολογισμένος ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο μαζί από την οικογένεια.

Προερχόμαστε από σε όλο τον κόσμο, προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο, παλεύουμε μαζί, εργαζόμαστε μαζί, κάθε ένας από μας είναι ευτυχής ο ένας για τον άλλον στην ίδια ομάδα, ευτυχή που στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο, ο ένας του άλλου όπλα, με ευχαριστεί αυτή η ομάδα των άριστων συνεργατών, είστε ο πολυτιμότερος πλούτος στη σταδιοδρομία μου, συνεχίστε να παλεύετε δίπλα-δίπλα, να δημιουργείτε μια καλύτερη ομάδα και να απασχολείστε στη σκληρή, ειλικρινή συνεργασία!