Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 15157675557

WhatsApp : +8613073876593

Σαγκάη διεθνές EXPO

June 25, 2023

Η Σαγκάη διεθνές EXPO, γνωστό τοπικά ως CIIE, είναι ένα ετήσιο γεγονός που σύρει τους εκθέτες και τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αυτό το γεγονός ναυαρχίδων χαρακτηρίζει ένα εντυπωσιακό lineup των προσκεκλημένων ομιλητών, των ζωηρών συζητήσεων επιτροπής, και των επιδείξεων προϊόντων δέσμευσης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών και των αγορών, από τις συσκευές υψηλής τεχνολογίας και τις καινοτόμες υπηρεσίες στις βιώσιμες λύσεις γεωργίας και ανανεώσιμης ενέργειας.

Με διαστημικές εκτειμένος πολλαπλάσιες αίθουσες μιας τις επεκτατικές έκθεσης, οι συμμετέχοντες μπορούν εύκολα να πλοηγήσουν τις εκατοντάδες των εκθετών που επιδεικνύουν τα πιό πρόσφατα προϊόντα τους και των υπηρεσιών. Οι τέχνες παραδοσιακού κινέζικου, οι πολιτιστικές επιδείξεις, και οι καλλιτεχνικές αποδόσεις είναι επίσης ένα κυριώτερο σημείο της επίδειξης, που προσφέρει στους επισκέπτες μια αναλαμπή στον πλούσιους πολιτισμό και την κληρονομιά της Κίνας.

Η Σαγκάη διεθνές EXPO είναι μια δυναμική πλατφόρμα για τη δικτύωση και τη συνεργασία, που προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για τους βιομηχανικούς ηγέτες, τους επιχειρηματίες, και τους επενδυτές να συνδέσει με τους λόρδους και να ερευνήσει τις νέες εμπορικές ευκαιρίες. Κάθε χρόνο, το EXPO προσελκύει μια διαφορετική ομάδα συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο, που κάνουν το αληθινά ένα διεθνές γεγονός.

Δεδομένου ότι μια από τις μεγαλύτερες και πιό προσδίδουσες γόητρο εμπορικές εκθέσεις στη περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού, η Σαγκάη διεθνές EXPO είναι πρέπει-στο γεγονός για καθένα που κοιτάζει για να μείνει ενημερωμένος και συμμετέχων στη σημερινή γρήγορα εξελισσόμενη σφαιρική αγορά.