Ηλεκτρική υψηλή υδραντλία για το πλυντήριο πλυντηρίων αυτοκινήτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Χρώμα: Ασήμι Διάρκεια: Υψηλός
Λειτουργία: Για πολλές χρήσεις Συντήρηση: εύκολος
Υλικό: Μέταλλο Θόρυβος: Χαμηλός
Δύναμη: Ηλεκτρικός Πίεση: Υψηλός
Ασφάλεια: Υψηλός Μέγεθος: ΜΕΣΟ
ταχύτητα: Γρήγορα Θερμοκρασία: ΜΕΣΟ
Βάρος: Φως
Υψηλό φως:

Ηλεκτρική υψηλή υδραντλία

,

Χαμηλού θορύβου υψηλή υδραντλία

,

Υψηλή προβολή ύδατος μετάλλων βαρέων καθηκόντων

Περιγραφή προϊόντων

 

 

Εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή: Μια μεγάλη λύση για τις ανάγκες καθαρισμού σας

Εάν είστε κουρασμένοι να περάσετε τις αμέτρητες ώρες καθαρίζοντας το σπίτι σας, κατόπιν να είναι χρόνος να επενδύσει σε μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή. Αυτές οι μηχανές σχεδιάζονται για να χειριστούν ποικίλους διαφορετικούς στόχους καθαρισμού γύρω από το σπίτι, που κάνει τους ένα ουσιαστικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Τι είναι μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή;

Μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή είναι μια συσκευή που σχεδιάζεται για να καθαρίσει τους τάπητες, τα πατώματα, την ταπετσαρία, και άλλες επιφάνειες στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούν τις ισχυρές λύσεις αναρρόφησης και καθαρισμού για να αφαιρέσουν το ρύπο, τη σκόνη, και τους λεκέδες από το σπίτι σας, αφήνοντας το καθαρό και φρέσκο.

Τι είναι μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή;

Μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή είναι μια συσκευή που σχεδιάζεται για να καθαρίσει τους τάπητες, τα πατώματα, την ταπετσαρία, και άλλες επιφάνειες στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούν τις ισχυρές λύσεις αναρρόφησης και καθαρισμού για να αφαιρέσουν το ρύπο, τη σκόνη, και τους λεκέδες από το σπίτι σας, αφήνοντας το καθαρό και φρέσκο.

Τύποι εγχώριων καθαρίζοντας μηχανών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εγχώριων καθαρίζοντας μηχανών διαθέσιμων, κάθε ένας με τα μοναδικές χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις ικανότητές του. Μερικοί από τους δημοφιλέστερους τύπους περιλαμβάνουν:

1. Ηλεκτρικές σκούπες: Αυτοί είναι ο πιό κοινός τύπος εγχώριας καθαρίζοντας μηχανής. Χρησιμοποιούν την αναρρόφηση για να αφαιρέσουν το ρύπο και τη σκόνη από τους τάπητες, τα πατώματα, και την ταπετσαρία.

2. Καθαριστές ατμού: Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούν τον καυτό ατμό για να καθαρίσουν βαθιά τις επιφάνειες στο σπίτι, τα φονικά μικρόβιά σας, και την αφαίρεση του ρύπου και των λεκέδων.

3. Καθαριστές ταπήτων: Αυτές οι μηχανές σχεδιάζονται συγκεκριμένα για τον καθαρισμό των ταπήτων. Χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό λύσεων νερού και καθαρισμού για να αφαιρέσουν το ρύπο και τους λεκέδες από τους τάπητές σας.

4. Πλυντήρια πίεσης: Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούν το υψηλό νερό αφαιρώ το ρύπο και grime από τις υπαίθριες επιφάνειες όπως τις γέφυρες, τα patios, και driveways.

Στοιχεία προϊόντων

Εφαρμογή Σπίτι Όρος Νέος
Πιστοποίηση CE, RoHS Προσαρμοσμένος Προσαρμοσμένος
Τύπος μηχανών Μηχανή επαγωγής Πίεση εργασίας 1.3kw-2.3kw
Καύσιμα Ηλεκτρικός Τύπος μηχανών Μηχανή επαγωγής
Ποσοστό ροής 6L/Min Καύσιμα Ηλεκτρικός
G.W. 9kg-11kg Δύναμη 1.3kw-1.8kw
Υλικό Αργίλιο/χαλκός Καθαρισμός Prosses Καθαρισμός κρύου νερού
Προδιαγραφή 40*23*30 Συσκευασία μεταφορών Χαρτοκιβώτιο
Προέλευση Taizhou, Κίνα Εμπορικό σήμα προσαρμοσμένος
Ικανότητα παραγωγής 50000PCS/Year Κώδικας HS 84

Το προϊόν παρουσιάζει

 

Ηλεκτρική υψηλή υδραντλία για το πλυντήριο πλυντηρίων αυτοκινήτων 0

υψηλή υδραντλία για το πλύσιμο αυτοκινήτων πλυντηρίων πλυντηρίων αυτοκινήτων

Οφέλη των εγχώριων καθαρίζοντας μηχανών

Η επένδυση σε μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή έρχεται με πολλά οφέλη, που περιλαμβάνουν:

1. Εξοικονομητικός χρόνου: Ο καθαρισμός του σπιτιού σας μπορεί να είναι χρονοβόρος. Αλλά, με μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή, μπορείτε να πάρετε την εργασία γίνοντη γρήγορα και αποτελεσματικά, κερδίζοντας σας χρόνο και ενέργεια.

2. Οικονομικώς αποδοτικός: Η μίσθωση μιας επαγγελματικής καθαρίζοντας υπηρεσίας μπορεί να είναι ακριβή. Αλλά, με μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή, μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας οι ίδιοι και να κερδίσετε χρήματα στις δαπάνες καθαρισμού.

3. Βελτιωμένος καθαρισμός: Οι εγχώριες καθαρίζοντας μηχανές σχεδιάζονται για να παρέχουν βαθιά να καθαρίσουν, αφαιρώντας το ρύπο και τους λεκέδες που οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού δεν μπορούν να αφαιρέσουν.

4. Οφέλη για την υγεία: Ένα καθαρό σπίτι είναι ουσιαστικό για τις καλές υγείες. Οι εγχώριες καθαρίζοντας μηχανές παρέχουν βαθιά να καθαρίσουν, αφαιρώντας τη σκόνη, τη οργή κατοικίδιων ζώων, και άλλα αλλεργιογόνα από το σπίτι σας, που κάνει το ένα υγιέστερο περιβάλλον για σας και την οικογένειά σας.

Συμπέρασμα

Μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να κρατήσουν τα σπίτια τους καθαρά και υγιή. Με τόσους πολλούς τύπους εγχώριων καθαρίζοντας μηχανών διαθέσιμων, μπορεί να είναι προκλητικό για να επιλεχτεί ο σωστός για τις ανάγκες σας. Η συζήτηση σε έναν επαγγελματία και επενδύει στη σωστή καθαρίζοντας μηχανή βασισμένη στις απαιτήσεις σας. Έτσι, επενδύστε σε μια εγχώρια καθαρίζοντας μηχανή σήμερα και απολαύστε τα οφέλη ενός καθαρού και υγιούς σπιτιού.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557