Φορητό αυτοκίνητο υψηλών αεριωθούμενων πλυντηρίων λέιζερ τέμνον

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Πιστοποίηση: CE Όρος: Νέος
Εξουσιοδότηση: 1 έτος Εφαρμογή: Κοπή λέιζερ
Εμπορικό σήμα: Μπορέστε προσαρμοσμένος Τάση: 220V
Υψηλό φως:

Υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο υψηλής αποδοτικότητας

,

Υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο φορητό

,

Αεριωθούμενο υψηλό πλυντήριο αυτοκινήτων

Περιγραφή προϊόντων

Ένα από βασικά όφελος του υψηλού πλυντηρίου είναι η δύναμή του. Μπορεί να παραδώσει το νερό στις πιέσεις που κυμαίνονται από το 1500 το PSI σε 4000 PSI, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό να καθαρίσει ακόμα και τον πιό σκληρό των επιφανειών. Μπορεί επίσης να παραδώσει το νερό στις υψηλές ταχύτητες, το οποίο βοηθά να αφαιρέσει ακόμη και τους πιό επίμονους λεκέδες.

 

Ένα άλλο όφελος του υψηλού πλυντηρίου είναι η μεταβλητότητά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει ένα ευρύ φάσμα των επιφανειών όπως το σκυρόδεμα, το τούβλο, το ξύλο, και βινυλίου να πλαισιώσει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τα διαφορετικά είδη οχημάτων όπως τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, και οι βάρκες. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μηχανή για να καθαρίσουν ποικίλες επιφάνειες, οι οποίες μπορούν να τους κερδίσουν χρόνο και χρήματα.

 

Εκτός από τη δύναμη και τη μεταβλητότητά του, το υψηλό πλυντήριο είναι επίσης εύχρηστο. Έρχεται χαρακτηριστικά με ένα πυροβόλο όπλο ψεκασμού που επιτρέπει στο χρήστη για να ελέγξει τη ροή και την πίεση του νερού. Έρχεται επίσης με τα διάφορα ακροφύσια που μπορούν να ανταλλαχθούν ανάλογα με την επιφάνεια που καθαρίζεται. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να ρυθμίσουν τη μηχανή για να ανταποκριθούν εύκολα στις ανάγκες τους.

 

Το προϊόν παρουσιάζει

Φορητή μηχανή πλυσίματος υψηλών αυτοκινήτων πλυντηρίων αυτοκινήτων υψηλής αποδοτικότητας με το πλύσιμο σαμπουάν

Θέση προέλευσης: Κίνα Μέγεθος: 38*24*13CM
Δύναμη παραγωγής: 600W Επικεφαλής υλικό πυροβόλων όπλων: κράμα
Απόσταση ψεκασμού: 9m Εφαρμογή:
Οικιακός καθαρισμός πλυσίματος αυτοκινήτων
Μήκος: 50cm Δύναμη: 24V μπαταρία λίθιου
Βάρος:
1.5KG
Χρώμα: Μπορέστε προσαρμοσμένος

Περίπου εμείς

 

Τα πλυντήρια πίεσής μας έρχονται στα διάφορα μεγέθη και την ιπποδύναμη, τα οποία εξυπηρετούν στις διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών πλύσης, των αυτοκινήτων, συγκεκριμένα driveways, των patios, και των γεφυρών λιμνών. Έχουμε επίσης ποικίλα εξαρτήματα όπως τα πυροβόλα όπλα πίεσης, τα ακροφύσια, και οι καθαριστικές δεξαμενές, τα οποία ενισχύουν τη διαδικασία καθαρισμού.

 

Ποιότητα

 

Μια από τις δυνάμεις της επιχείρησής μας είναι η εστίασή μας στην παροχή των υψηλής ποιότητας πλυντηρίων πίεσης που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών. Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εμφανής στις θετικά αναθεωρήσεις και τα testimonials από τους ικανοποιημένους πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει τα πλυντήρια πίεσής μας για χρόνια.

 

Η επιχείρησή μας επενδύει στον εξοπλισμό και την τεχνολογία κατάστασης προόδου για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων μας. Έχουμε μια αφιερωμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που καινοτομεί συνεχώς και βελτιώνει το σχέδιο και την απόδοση των μηχανών μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557