Να στείλετε μήνυμα

Ηλεκτρικό υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο αυτοκινήτων 600W για το πλύσιμο αυτοκινήτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Πιστοποίηση: CE Όρος: Νέος
Εξουσιοδότηση: 1year Εφαρμογή: Αυτοκίνητο, οικιακά
Χρώμα: Μπορέστε προσαρμοσμένος Αρχική θέση: Zhejiang
Υψηλό φως:

Υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο αυτοκινήτων

,

Υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο 600W

,

0.6kw waterjet πλυντήριο πίεσης

Περιγραφή προϊόντων

Τα υψηλά πλυντήρια είναι ισχυρά καθαρίζοντας εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις διάφορες βιομηχανίες για να καθαρίσουν τον εξοπλισμό, τα μηχανήματα, και τις επιφάνειες. Αυτές οι μηχανές λειτουργούν με τη χρησιμοποίηση ενός ισχυρού ρεύματος του νερού που είναι διατηρημένο σταθερή ατμοσφαιρική πίεση για να αφαιρέσει το ρύπο, grime, και ακόμη και τα γκράφιτι από τις επιφάνειες. Σε αυτό το άρθρο, θα παράσχουμε επισκόπηση των υψηλών πλυντηρίων, των διάφορων αιτήσεών τους, και των οφελών τους.

Υψηλά πλυντήριο σχεδιάζονται παρ:άγω το νερό εξαιρετικά στις υψηλές πιέσεις. Αυτή η πίεση μπορεί να κυμανθεί οπουδήποτε από 500 έως 30.000 λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα (PSI), με μερικές μηχανές ικανές τις πιέσεις τόσο υψηλές όπως 40.000 PSI. Το νερό αναγκάζεται έπειτα μέσω ενός ακροφυσίου να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα που μπορεί να καθαρίσει τις περισσότερες επιφάνειες.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύπος υψηλών πλυντηρίων: μηχανές ζεστού νερού και μηχανές κρύου νερού. Οι μηχανές ζεστού νερού χρησιμοποιούνται γενικά για περισσότερους βαρέων καθηκόντων στόχους καθαρισμού και σχεδιάζονται για να καθαρίσουν τις ελαιούχες και λιπαρές επιφάνειες. Οι μηχανές κρύου νερού, αφ' ετέρου, είναι καλύτερα ταιριαγμένες για τους γενικούς στόχους καθαρισμού και χρησιμοποιούνται για να αφαιρέσουν το ρύπο, τη σκόνη, και τα συντρίμμια από τις επιφάνειες.
 

Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα υψηλά πλυντήρια μπορούν να είναι επικίνδυνα όταν δεν χρησιμοποιούνται κατάλληλα. Το υψηλό ρεύμα του νερού μπορεί να προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό εάν μπαίνει σε επαφή με το δέρμα. Επομένως, είναι σημαντικό να φορεθεί η προστατευτική ενδυμασία και να ενεργοποιηθεί η μηχανή με σύνεση. Επιπλέον, τα υψηλά πλυντήρια μπορούν να προκαλέσουν τη ζημία σε ορισμένοι τύπος επιφανειών, όπως τα ξύλινα και λεπτά υφάσματα.

Συμπερασματικά, τα υψηλά πλυντήρια είναι ισχυρά και ευπροσάρμοστα καθαρίζοντας εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις διάφορες βιομηχανίες. Παρέχουν μια γρήγορη και αποδοτική λύση καθαρισμού μειώνοντας την κατανάλωση νερού. Εντούτοις, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν για να αποφύγει με σύνεση τον τραυματισμό ή τη ζημία στις επιφάνειες.

 

Το προϊόν παρουσιάζει

Ηλεκτρικό υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο αυτοκινήτων 600W για το πλύσιμο αυτοκινήτων 0Ηλεκτρικό υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο αυτοκινήτων 600W για το πλύσιμο αυτοκινήτων 1

Στοιχεία προϊόντων

Θέση προέλευσης: Κίνα Μέγεθος: 38*24*13CM
Δύναμη παραγωγής: 600W Επικεφαλής υλικό πυροβόλων όπλων: κράμα
Απόσταση ψεκασμού: 9m Εφαρμογή:
Οικιακός καθαρισμός πλυσίματος αυτοκινήτων
Μήκος: 50cm Δύναμη: 24V μπαταρία λίθιου
Βάρος:
1.5KG
Χρώμα: Μπορέστε προσαρμοσμένος

Ηλεκτρικό υψηλό αεριωθούμενο πλυντήριο αυτοκινήτων 600W για το πλύσιμο αυτοκινήτων 2

Οικιακός καθαρισμός πλυσίματος αυτοκινήτων

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

Τηλεφωνικό νούμερο : 15157675557

WhatsApp : +8613073876593