Να στείλετε μήνυμα

Προσαρμοσμένο χαμηλό/μέσο/υψηλής θερμοκρασίας πλυντήριο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Επίπεδο θορύβου: Χαμηλός/μέσος/υψηλός Μέγεθος: Μικρός/μέσος/μεγάλος
Μορφή: Στρογγυλό τετραγωνικό ωοειδές τρίγωνο ορθογωνίων Τάση: 110V/220V/380V
Τύπος: Καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών Διάρκεια: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
ταχύτητα: Χαμηλός/μέσος/υψηλός

Περιγραφή προϊόντων:

Τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών παρέχουν τις υψηλότερες βούρτσες ποιοτικών μηχανών για τα πλυντήρια, ικανά όλα τα είδη επιπέδων πίεσης και θορύβου. Οι βούρτσες μηχανών μας μπορούν να προσαρμοστούν σε το χρώμα, το εμπορικό σήμα, και βάρος, από το φως σε βαρύ. Τα προϊόντα μας έρχονται επίσης με χαμηλές, μέσες, και υψηλές τοποθέτηση για ένα αποδοτικότερο και ακριβές αποτέλεσμα καθαρισμού. Εγγυώμαστε επίσης ένα χαμηλό έως μέσο επίπεδο θορύβου, που δίνει σας μια αποτελεσματική και ήρεμη εμπειρία καθαρισμού.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών
 • Βάρος: Φως/μέσο/βαρύς
 • Εμπορικό σήμα: Προσαρμοσμένος
 • Δύναμη: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
 • Διάρκεια: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
 • Θερμοκρασία: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
 • Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Αυτόματο πλυντήριο εμπορικών αυτοκινήτων εξαρτημάτων, βούρτσα μηχανών υψηλή, πλυντήριο
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες προϊόντων Αξία
Τύπος Καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών
Ταχύτητα Χαμηλός/μέσος/υψηλός
Τάση 110V/220V/380V
Μορφή Στρογγυλό τετραγωνικό ωοειδές τρίγωνο ορθογωνίων
Χρόνος παράδοσης Μέσα σε 15days
Βάρος Φως/μέσο/βαρύς
Θερμοκρασία Χαμηλός/μέσος/υψηλός
Επίπεδο θορύβου Χαμηλός/μέσος/υψηλός
Πίεση Χαμηλός/μέσος/υψηλός
Μέγεθος Μικρός/μέσος/μεγάλος
Λέξεις κλειδιά Μηχανές πλυσίματος αυτοκινήτων, πλυντήριο, πλύσιμο αυτοκινήτων πλυντηρίων πίεσης, μηχανές πλυσίματος αυτοκινήτων για την πώληση
 

Εφαρμογές:

Τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών χρησιμοποιούνται ευρέως στα πλυντήρια και τις μηχανές, όπου είναι αρμόδια για τη συντήρηση των μηχανών και άλλων μερών. Τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών μας αποτελούνται από τα υψηλής ποιότητας υλικά, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού, του μετάλλου, και του λάστιχου, και είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων και των εμπορικών σημάτων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Επιπλέον, αυτά τα εξαρτήματα σχεδιάζονται για να λειτουργήσουν με τις διαφορετικές τάσεις, που κυμαίνονται από 110V ως 380V. Επιπλέον, μπορούν επίσης να αντισταθούν τις διαφορετικές θερμοκρασίες, από χαμηλό σε υψηλό. Με αυτά τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών, μπορείτε να κρατήσετε τις μηχανές και τα πλυντήρια σας τρέχοντας ομαλά.

 

Προσαρμογή:

Καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών
 • Θέση προέλευσης: Zhejiang Taizhou
 • Τάση: 110V/220V/380V
 • Υλικό: Πλαστικό/μέταλλο/λάστιχο
 • Δύναμη: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
 • Θερμοκρασία: Χαμηλός/μέσος/υψηλός
 • Μέγεθος: Μικρός/μέσος/μεγάλος
 • Οφέλη: Κατάλληλος για τις μηχανές πλυσίματος αυτοκινήτων, το αυτοκίνητο πλυντηρίων πίεσης, και άλλα εξαρτήματα μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων.
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών μας έρχονται με τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία. Παρέχουμε τη 24/7 τεχνική βοήθεια και υποστηρίζουμε υπό μορφή τηλεφωνημάτων, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία, και εξ' αποστάσεως πρόσβαση. Η αφιερωμένη ομάδα τεχνικών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε. Παρέχουμε επίσης το λογισμικό και τις βελτιώσεις και τις αναπροσαρμογές υλικού όπως απαιτούνται. Επιπλέον, προσφέρουμε τις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τα προϊόντα μας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων μηχανών

Συσκευάζουμε και στέλνουμε τα καθαρίζοντας εξαρτήματα μηχανών στα εύρωστα, ανακυκλώσιμα κουτιά από χαρτόνι, με τα προστατευτικά ένθετα αφρού για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του προϊόντος κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Χρησιμοποιούμε τις αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρίες για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται ακίνδυνα και ασφαλώς.

Παίρνουμε τη μεγάλη προσοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας συσκευάζονται ασφαλώς και φθάνουμε στον προορισμό τους στον τέλειο όρο. Λαμβάνουμε υπόψη επίσης την περιβαλλοντική επίδραση της συσκευασίας μας, έτσι επιλέγουμε τα υλικά συσκευασίας που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557