Το κράμα κυλά τις εφεδρείες πλυντηρίων πίεσης φω'των ομίχλης εξαρτημάτων πλυντηρίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Όνομα προϊόντων: Σειρά Διέγερση Σειρά τάσης: 0-600V
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: AC/DC Φάσμα συχνότητας: 50/60Hz
Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -20℃~+50℃ Ύψος: ≤1000m
Επίπεδο προστασίας: IP20 Μέθοδος ψύξης: Αερόψυξη
Υψηλό φως:

Το κράμα κυλά τα εξαρτήματα πλυντηρίων

,

Τα εξαρτήματα πλυντηρίων θολώνουν φω'τα

,

Εφεδρείες πλυντηρίων πίεσης Sunroof

Περιγραφή προϊόντων:

Η διέγερση σειράς είναι ένα ηλεκτρικό πυροβόλο όπλο πλυντηρίων αυτοκινήτων κατάστασης προόδου που σχεδιάζεται για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Σχεδιάζεται με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλού λίθιου 20V και φορητό ασύρματο πάτωμα κήπων για την εύκολη φορητότητα. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, είναι σε θέση να λειτουργήσει στις θερμοκρασίες -20℃~+50℃, μέχρι την υγρασία 90% RH, και το ύψος 1000m, υπόλοιπα εκπληκτικά ήρεμο σε ≤60dB. Είναι ιδανικό για τις βιομηχανικές εργασίες καθαρισμού και είναι βέβαιο να παρέχει τα άριστα αποτελέσματα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Διέγερση σειράς
 • Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -20℃~+50℃
 • Εφαρμογή: Βιομηχανικός
 • Τρόπος ελέγχου: Χειρωνακτικός/αυτόματος
 • Ύψος: ≤1000m
 • Φορητή ηλεκτρική μηχανή πλυσίματος αυτοκινήτων: Ναι
 • 20V επανακαταλογηστέο υψηλό λίθιο: Ναι
 • Ασύρματη μηχανή πλυσίματος αυτοκινήτων νέων προϊόντων: Ναι
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Δόνηση ≤2.5G
Μέθοδος ψύξης Αερόψυξη
Τρέχουσα σειρά 0-100A
Θόρυβος ≤60dB
Τρόπος ελέγχου Χειρωνακτικός/αυτόματος
Υγρασία ≤90%RH
Περιβαλλοντική θερμοκρασία -20℃~+50℃
Φάσμα συχνότητας 50/60Hz
Εφαρμογή Βιομηχανικός
Κατηγορία μόνωσης Φ
Προϊόν 20V επανακαταλογηστέο υψηλό λίθιο, φορητή ηλεκτρική μηχανή πλυσίματος αυτοκινήτων
 

Εφαρμογές:

Η διέγερση σειράς είναι 20V επανακαταλογηστέα μηχανή πλυσίματος αυτοκινήτων υψηλού λίθιου με μπαταρίες ηλεκτρική με τη μεγάλη τεχνολογία φορητότητας και θόρυβος-μείωσης. Έχει μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC/DC και ένα φάσμα συχνότητας 50/60Hz. Η σειρά περιβαλλοντικής θερμοκρασίας είναι από -20℃ σε +50℃, και η μέθοδος ψύξης είναι αερόψυξη που παράγει το θόρυβο που είναι χαμηλότερος από 60dB. Η θέση προέλευσής της είναι Zhejiang Taizhou και χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά σενάρια πλυσίματος αυτοκινήτων.

 

Προσαρμογή:

Διέγερση σειράς: Προσαρμόστε τις βιομηχανικές ανάγκες σας

Η διέγερση σειράς μας είναι το τέλειο προϊόν για τις βιομηχανικές εφαρμογές. Προσφέρει μια σειρά τάσης 0-600V και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι ένα ύψος 1.000 μέτρων με μια υγρασία ≤90%RH. Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται σε Zhejiang Taizhou και είναι η τέλεια λύση για τις βιομηχανικές ανάγκες σας.

Αυτή η διέγερση σειράς είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που σχεδιάζεται για να παρέχει σε σας την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είναι μια ασύρματη μηχανή πλυσίματος αυτοκινήτων, ένα ηλεκτρικό πυροβόλο όπλο πλυντηρίων αυτοκινήτων, και ένα φορητό ασύρματο πάτωμα κήπων, όλα τροφοδοτώ από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλού λίθιου 20V. Με το περίπλοκο σχέδιο και τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της, η διέγερση σειράς μας είναι σίγουρη να είναι η τέλεια επιλογή για τις βιομηχανικές ανάγκες σας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Σειρά τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσία διέγερσης

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα προϊόντα διέγερσης σειράς μας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης εγκαταστάσεων και λειτουργίας, της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και των υπηρεσιών επισκευής, και της τρέχουσας συντήρησης. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.

Υποστήριξη εγκατάστασης και λειτουργίας: Οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν στη βοήθεια την εγκατάσταση και τη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της παροχής των οδηγιών σχετικά με την οργάνωση, της καλωδίωσης, και οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε βημάτων που απαιτούνται για να σας πάρουν σε υπηρεσία με το προϊόν διέγερσης σειράς σας.

Ανίχνευση μηχανικών βλαβών και υπηρεσίες επισκευής: Εάν δοκιμάζετε οποιοδήποτε ζήτημα με το προϊόν διέγερσης σειράς σας, οι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν την ανίχνευση μηχανικών βλαβών και τις υπηρεσίες επισκευής για να εξασφαλίσουν ότι το προϊόν σας λειτουργεί σωστά.

Τρέχουσα συντήρηση: Παρέχουμε επίσης την τρέχουσα συντήρηση για όλα τα προϊόντα διέγερσης σειράς, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν σας τρέχει ομαλά και αποτελεσματικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια με το προϊόν διέγερσης σειράς σας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με!

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Τα προϊόντα διέγερσης σειράς συσκευάζονται και στέλνονται σύμφωνα με το βιομηχανικά τυποποιημένο που συσκευάζει και διαδικασίες ναυτιλίας. Τα προϊόντα επιθεωρούνται και εξετάζονται προτού να σταλούν για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αξιοπιστία. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με έναν αριθμό καταδίωξης για να εξασφαλίσουν ότι φθάνουν στον προορισμό τους ακίνδυνα και ασφαλώς.

 

FAQ:

Διέγερση σειράς FAQ
 • Q: Τι είναι διέγερση σειράς;
  Α: Η διέγερση σειράς είναι μια διαδικασία ένα ηλεκτρικό ρεύμα windings μιας ηλεκτρικής μηχανής με την εφαρμογή μιας εξωτερικής πηγής τάσης. Χρησιμοποιείται συνήθως στους ανεμοστροβίλους, τους ηλεκτρικούς κινητήρες, και τις γεννήτριες.
 • Q: Πού γίνεται;
  Α: Η διέγερση σειράς γίνεται σε Zhejiang Taizhou, Κίνα.
 • Q: Ποια είναι τα οφέλη της διέγερσης σειράς;
  Α: Η διέγερση σειράς παρέχει το μεγαλύτερο έλεγχο της ηλεκτρικής μηχανής. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα της μηχανής και να μειώσει τις απώλειες δύναμης.
 • Q: Ποιες είναι οι εφαρμογές της διέγερσης σειράς;
  Α: Η διέγερση σειράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές, όπως οι ανεμοστρόβιλοι, οι ηλεκτρικοί κινητήρες, και οι γεννήτριες.
 • Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διέγερσης σειράς;
  Α: Η διέγερση σειράς προσφέρει το βελτιωμένο έλεγχο της ηλεκτρικής μηχανής, της αυξανόμενης αποδοτικότητας, και των μειωμένων απωλειών δύναμης. Επιπλέον, είναι μια οικονομικώς αποδοτική λύση για πολλές εφαρμογές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557