Να στείλετε μήνυμα

Οικιακή πίεση αυτοκινήτων ανοξείδωτο πλυντηρίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Μέγεθος: 400*400*800mm Τύπος: Καθαρίζοντας μηχανή
Χρώμα: Άσπρος Τάση: 220V
Ρυθμός ροής: 7 λίτρα/λεπτό Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Θόρυβος: ≤70dB Λειτουργία: Καθαρισμός, απολύμανση, αποστείρωση
Υψηλό φως:

Οικιακή πίεση αυτοκινήτων πλυντήριο

,

Οικιακή πίεση ανοξείδωτο πλυντηρίων

,

220V πλυντήριο αυτοκινήτων

Περιγραφή προϊόντων:

Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή είναι ένα ισχυρό και αποδοτικό ηλεκτρικό πλυντήριο αυτοκινήτων, με σκοπό να καταστήσει τα καθαρίζοντας κλιματιστικά μηχανήματα, mobiles και άλλα φορητά στοιχεία όσο το δυνατόν ευκολότερα. Με μια τάση 220V, ένα μέγεθος 400*400*800mm, ένα βάρος 7-10KG και ένα άσπρο χρώμα, αυτή η καθαρίζοντας μηχανή είναι η τέλεια επιλογή για καθεμία που ψάχνει ένα αξιόπιστο και αποδοτικό εργαλείο για να κρατήσει το σπίτι τους καθαρό. Με την ισχυρή μηχανή της, η μηχανή είναι σε θέση ακόμη και τον πιό επίμονους ρύπο και τα συντρίμμια από οποιαδήποτε επιφάνεια, και είναι ακόμα και σε θέση τα κλιματιστικά μηχανήματα και άλλα κινητά φορητά στοιχεία. Αυτή η καθαρίζοντας μηχανή έρχεται με ένα ευρύ φάσμα των συνδέσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει οποιαδήποτε επιφάνεια, που κάνει την την τέλεια επιλογή για καθεμία που ψάχνει ένα αξιόπιστο και αποδοτικό εργαλείο για το σπίτι τους.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Οικιακή καθαρίζοντας μηχανή
  • Βάρος: 7-10KG
  • Μέγεθος: 400*400*800mm
  • Λειτουργία: Καθαρισμός, απολύμανση, αποστείρωση
  • Τάση: 220V
  • Θόρυβος: ≤70dB
  • Εφαρμογή: Ηλεκτρικό πλυντήριο αυτοκινήτων, κινητό φορητό, ηλεκτρικό πλύσιμο υψηλών αυτοκινήτων κλιματιστικών μηχανημάτων καθαρισμού
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες προϊόντων Τεχνικές παράμετροι
Θερμοκρασία 0-60℃
Δύναμη 1000W
Τύπος Οικιακή καθαρίζοντας μηχανή
Χρώμα Άσπρος
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Μέγεθος 400*400*800mm
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Προσαρμοσμένος
Λειτουργία Καθαρισμός, απολύμανση, αποστείρωση
Βάρος 7-10KG
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά Ηλεκτρικό πλύσιμο υψηλών αυτοκινήτων, καθαρίζοντας πλυντήριο αυτοκινήτων κλιματιστικών μηχανημάτων κινητό φορητό, ηλεκτρικό
 

Εφαρμογές:

Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή είναι η τέλεια λύση για να σας βοηθήσει να μην κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό, κανένα θέμα το μέγεθος ή η πολυπλοκότητα της εργασίας. Αυτή η μηχανή σχεδιάζεται για να παρέχει σε μια ισχυρή, αποδοτική εμπειρία καθαρισμού την πίεση νερού 2.5-8.0MPa της. Έρχεται με ένα εντυπωσιακό μέγεθος 400*400*800mm για τη μέγιστη αποδοτικότητα προσιτότητας και καθαρισμού. Η μηχανή είναι επίσης διαθέσιμη στο λευκό και μπορεί να προσαρμοστεί με ποικίλα χρώματα. Με μια εντυπωσιακές ενός έτους εξουσιοδότηση και μια θέση προέλευσης σε Zhejiang Taizhou, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι καθαρίζοντας μηχανές σας θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Η μηχανή είναι ιδανική για τον καθαρισμό των κλιματιστικών μηχανημάτων, των κινητών συσκευών, των φορητών ηλεκτρικών πλυντηρίων αυτοκινήτων, και περισσότερων. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τον ατμό που καθαρίζει και που αποστειρώνει. Με τις ισχυρές ικανότητες καθαρισμού της, μπορείτε να στηριχθείτε στην οικιακή καθαρίζοντας μηχανή για να πάρετε την εργασία γίνοντη γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Προσαρμογή:

Οικιακή καθαρίζοντας μηχανή

Αυτή η ηλεκτρική μηχανή πλυσίματος υψηλών αυτοκινήτων αποτελείται από το ανοξείδωτο και έχει μέγεθος 400*400*800mm. Μπορεί να ζυγίσει από 7-10KG.

Αυτό το ηλεκτρικό πλυντήριο αυτοκινήτων είναι από Zhejiang Taizhou και είναι τέλειο για τον καθαρισμό, την απολύμανση και τη αποστείρωση.

Είναι μεγάλη ηλεκτρική μηχανή πλυσίματος υψηλών αυτοκινήτων για τις όλες ανάγκες οικιακού καθαρισμού σας!

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη & υπηρεσία οικιακών καθαρίζοντας μηχανών

Οι οικιακές καθαρίζοντας μηχανές μας έρχονται με ποικίλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα να καταστήσουν τον καθαρισμό ευκολότερο και αποδοτικότερο. Για να εξασφαλίσουμε ότι παίρνετε των περισσότερων από την καθαρίζοντας μηχανή σας, προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα προϊόντα μας.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη σχετικά με την οικιακή καθαρίζοντας μηχανή σας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τη βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών εάν η μηχανή δεν λειτουργεί κατάλληλα, καθώς επίσης και συμβουλές στο πώς να χρησιμοποιήσει την καθαρίζοντας μηχανή για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο από τη τεχνική υποστήριξη, η ομάδα μας είναι επίσης διαθέσιμη για να παρέχει την υπηρεσία για την οικιακή καθαρίζοντας μηχανή σας. Αυτό περιλαμβάνει τις υπηρεσίες επισκευής και τα μέρη αντικατάστασης εάν είναι απαραίτητο. Προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες συντήρησης για να βοηθήσουμε να κρατήσουμε την καθαρίζοντας μηχανή σας ομαλά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη τεχνική υποστήριξη μας και την υπηρεσία για τις οικιακές καθαρίζοντας μηχανές, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σήμερα.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

 

Συσκευασία και ναυτιλία

Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή συσκευάζεται σε ένα κουτί από χαρτόνι που περιέχει τα ένθετα αφρού για να προστατεύσει το προϊόν κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Στέλνεται με μια διεθνή υπηρεσία αγγελιαφόρων και απαιτεί μια υπογραφή επάνω στην παράδοση.

 

FAQ:

 

Οικιακή καθαρίζοντας μηχανή FAQs:

Q1: Αυτό που τοποθετεί είναι η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή από;
Α1: Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή είναι από Zhejiang Taizhou, Κίνα.

Q2: Ποια είναι η κατανάλωση ισχύος της οικιακής καθαρίζοντας μηχανής;
A2: Η κατανάλωση ισχύος της οικιακής καθαρίζοντας μηχανής είναι για 500W.

Q3: Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή έχει μια δεξαμενή νερού;
A3: Ναι, η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή έρχεται με μια δεξαμενή νερού.

Q4: Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή έχει ένα σύστημα συλλογής σκόνης;
A4: Ναι, η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα συλλογής σκόνης.

Q5: Ποια είναι η περίοδος εξουσιοδότησης για την οικιακή καθαρίζοντας μηχανή;
A5: Η οικιακή καθαρίζοντας μηχανή έρχεται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557