Φορητά μέρη & εξαρτήματα SUV πλυντηρίων πίεσης αυτοκινήτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Xin Sheng De
Πιστοποίηση: CE RoHS
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 48 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Μετάδοση: Αυτόματος Τύπος: SUV
MSRP: $35.000 Ικανότητα ρυμούλκησης: 5.000 λίβρες
Drivetrain: 4WD Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας: ABS, αερόσακοι, έλεγχος έλξης
Χρώμα: Προσαρμοσμένος Χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας: Bluetooth, ναυσιπλοΐα, οπισθοσκόπος κάμερα
Υψηλό φως:

Φορητά μέρη & εξαρτήματα πλυντηρίων πίεσης

,

μέρη & εξαρτήματα SUV πλυντηρίων πίεσης

,

Αυτόματες καθαρότερες συνδέσεις πίεσης

Περιγραφή προϊόντων:

Η σειρά είναι μια καινοτόμος και ισχυρή μηχανή που παρέχει την ανώτερες απόδοση και την αξιοπιστία. Τροφοδοτείται από μια μηχανή V6 που παραδίδει τα εξαιρετικά καύσιμα οικονομία-17 mpg εθνική οδός city/24 mpg. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προηγμένης τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου Bluetooth, της ναυσιπλοΐας, και μιας οπισθοσκόπου κάμερας. Σχεδιάζεται επίσης με μια γερή βασική εξουσιοδότηση 3-year/36,000-μιλι'ου για τη βέλτιστη ψυχική ηρεμία. Με τα ασύρματα υψηλό πλυντήριό της μέρη συναρμολογήσεων, τα υπαίθρια μέρη συνόλου εργαλείων πλυντηρίων καθαρίζοντας, και τα τροφοδοτημένα ασύρματα μέρη συναρμολογήσεων υψηλών πλυντηρίων, αυτή η σειρά είναι τέλεια επιλογή για οποιεσδήποτε υπαίθριες ανάγκες πλύσης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Σειρά
  • Ικανότητα ρυμούλκησης: 5.000 λίβρες
  • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας: Bluetooth, ναυσιπλοΐα, οπισθοσκόπος κάμερα
  • Εξουσιοδότηση: 3-year/36,000-μίλι βασική εξουσιοδότηση
  • Μηχανή: V6
  • Οικονομία καυσίμων: 17 εθνική οδός Mpg City/24 Mpg
  • Υπαίθρια μέρη συνόλου εργαλείων πλυντηρίων καθαρίζοντας
  • Ηλεκτρικά μέρη συναρμολογήσεων μπαταριών λίθιου
  • Τροφοδοτημένα ασύρματα μέρη συναρμολογήσεων υψηλών πλυντηρίων
 

Τεχνικές παράμετροι:

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Προδιαγραφή
Πρότυπο Σειρά
Εξωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ρόδες κραμάτων, φω'τα ομίχλης, Sunroof
Μετάδοση Αυτόματος
Ιπποδύναμη 280 HP
Οικονομία καυσίμων 17 εθνική οδός Mpg City/24 Mpg
Τύπος SUV
Εξουσιοδότηση 3-year/36,000-μίλι βασική εξουσιοδότηση
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας Bluetooth, ναυσιπλοΐα, οπισθοσκόπος κάμερα
Ικανότητα διατάξεων θέσεων 7
Ικανότητα ρυμούλκησης 5.000 λίβρες
Ηλεκτρικά μέρη συναρμολογήσεων μπαταριών λίθιου Ναι
Φορητά μέρη συναρμολογήσεων μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων Ναι
 

Εφαρμογές:

Τα μέρη υψηλών πλυντηρίων σειράς, τα φορητά μέρη συναρμολογήσεων μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων, και τα υπαίθρια μέρη συνόλου εργαλείων πλυντηρίων καθαρίζοντας είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που ψάχνουν σίγουρο και μοντέρνο όχημα με πολλά τεχνολογία, εξωτερικό, και εσωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Αυτό το όχημα, που προέρχεται από Zhejiang Taizhou, έχει Bluetooth, τη ναυσιπλοΐα, και τα οπισθοσκόπα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας καμερών, τις ρόδες κραμάτων, τα φω'τα ομίχλης, και sunroof τα εξωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και την ταπετσαρία δέρματος, τα παράθυρα δύναμης, και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα κλειδαριών δύναμης. Επιπλέον, έχει μια ικανότητα διατάξεων θέσεων επτά και έρχεται σε ένα εξατομικεύσιμο χρώμα. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συνδυάζονται, η σειρά είναι η τέλεια επιλογή για τους οδηγούς που θέλουν ένα αξιόπιστο και μοντέρνο όχημα για καθημερινό τους ανταλάσσουν, υπαίθριος καθαρισμός, ή οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε στόχος.

 

Προσαρμογή:

Εισάγοντας τα φορητά μέρη συναρμολογήσεων μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων σειράς Zhejiang Taizhou - μέρη υψηλών πλυντηρίων

Τα φορητά μέρη συναρμολογήσεων μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων σειράς σχεδιάζονται για να παρέχουν μια ικανότητα ρυμούλκησης 5.000 λιβρών, και να έρθουν πλήρης με την ταπετσαρία δέρματος, τα παράθυρα δύναμης, τις κλειδαριές δύναμης και μια ικανότητα διατάξεων θέσεων 7. Αυτό το εντυπωσιακό κινητό καθαρίζοντας σύστημα έρχεται επίσης με τον πιό πρόσφατο στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως Bluetooth, η ναυσιπλοΐα, και μια οπισθοσκόπος κάμερα.

Δοκιμάστε τη δύναμη και την ευκολία φορητά μέρος συναρμολογήσεων μηχανών πλυσίματος αυτοκινήτων σειράς Zhejiang Taizhou με τα μέρη υψηλών πλυντηρίων σήμερα!

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η σειρά παρέχει τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες στους πελάτες της για να τις βοηθήσει να πάρουν τα περισσότερα από τα προϊόντα τους. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας μπορεί να έρθει σε επαφή με 24/7 και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε. Προσφέρουμε μια σειρά των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας εγκαταστάσεων και οργάνωσης, της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και της επισκευής, των αναπροσαρμογών και των βελτιώσεων προϊόντων, και της πρόσβασης στη σε απευθείας σύνδεση βάση γνώσεών μας.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τη σειρά

Τα προϊόντα σειράς συσκευάζονται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν ασφαλή παράδοση. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται στο περικάλυμμα φυσαλίδων και στέλνονται σε ένα κουτί από χαρτόνι.

Χρησιμοποιούμε ποικίλους στέλνοντας μεταφορείς για να παραδώσουμε τα προϊόντα σειράς στους πελάτες. Ανάλογα με τον προορισμό ναυτιλίας και το μέγεθος προϊόντων, οι μέθοδοι ναυτιλίας ποικίλλουν.

Παίρνουμε την πρόσθετη προσοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα σειράς παραδίδονται ασφαλώς στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε τους αριθμούς καταδίωξης για όλες τις αποστολές για να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι διαταγές παραδίδονται εγκαίρως.

 

FAQ:

Q1: Τι είναι προϊόν σειράς;

Α1: Η σειρά είναι ένα προϊόν προέλευσης Zhejiang Taizhou, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλους λόγους, όπως η αποθήκευση, η διακόσμηση και η ψυχαγωγία.

Q2: Πόσοι τύποι προϊόντων σειράς είναι διαθέσιμοι;

A2: Τα προϊόντα σειράς είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία των μορφών, των μεγεθών και των χρωμάτων να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες.

Q3: Ποια υλικά είναι χρησιμοποιημένα σωρηδόν προϊόντα;

A3: Τα προϊόντα σειράς γίνονται από τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το ξύλο, το μέταλλο, το πλαστικό και το γυαλί.

Q4: Ποια είναι τα οφέλη τα προϊόντα σειράς;

A4: Τα προϊόντα σειράς είναι ανθεκτικά, εύκολο να διατηρηθούν και να παρέχουν μια αισθητικά ευχαρίστηση ψάχνουν οποιοδήποτε διάστημα. Επιπλέον, έχουν ως σκοπό να είναι αποδοτικοί και οικονομικώς αποδοτικοί.

Q5: Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα σειράς;

A5: Τα προϊόντα σειράς είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και τους σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές πέρα από Zhejiang Taizhou. Μπορείτε επίσης να τους βρείτε σε μερικές διεθνείς αγορές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anna

WhatsApp : +8615157675557